Prapa te të gjitha raportet Id: 3326

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në [unknown time]

*Gropa eshte e hapur edhe tjera her kan shku e kan mbyll me beton, tash perseri ka filluar te hapet dhe do bie ndonje veture perseri .

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose