Prapa te të gjitha raportet Id: 3327

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në [unknown time]

Ne kete grope para disa muajve ka rene nje veture me lajmrimin ne komune te Gjilanit erdhen drejtoret dhe zyrtaret e shikuan gjendjen dhe pas nje jave erdhen kompania per ta sanuar gjendjen me pak beton per ta mbushur dhe ja rezultati i punes se tyre ka filluar apet te bie asfallti po hapet grope gje qe eshte e rrezikshme per femijet e lagjes dhe veturat.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose