Prapa te të gjitha raportet Id: 3379

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në [unknown time]

Ketu hedhen mbeturina nga e tere lagja Mihir, fshati Bresalc ne Gjilan. Kerkojme nga komuna perkatesisht nga kompania Higjiena vendosjen e kontejnereve ne lagje dhe obligimin e banoreve per pagese per pasteimin e mbeturinave

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose