Prapa te të gjitha raportet Id: 3380

***

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në [unknown time]

Ketu hudhen mbeturina nga banoret e lagjes Mihir ne fshatin Bresalc ne qytetin e Gjilanit. Kerkojme nga komuna dhe kompania komunale Higjiena vendosjen e kontejnereve dhe pastrimin e kesaj pjese. Banoret duhet te obligohen te paguajne per kontejnere dhe pastrimin e mbeturinave nga kompania Higjiena.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose