Prapa te të gjitha raportet Id: 3381

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në [unknown time]

Ketu hudhen mbeturina nga banoret e lagjes Mihir ne fshatin Bresalc komuna e Gjilanit. Mungojne kontejneret dhe kerkojme nga komuna qe te obligoje qytetaret per pagesen per mbledhjen e mbeturinave

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose