Prapa te të gjitha raportet Id: 4759

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 08:08, H�n 25 shkurt 2019

*Ne rrugen kryesore te Keds ne anen e djatht para se te hysh ne pumpen e benzinit Shell esht nje grop e cila nese nuk rregullohet ajo dote shkaktoj deme te medha si ne komunikacion si dhe ne veturen tone.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose