Prapa te të gjitha raportet Id: 6493

Tjera

Raportuar nga Bytyqi Buzani Sylejman ne 07:05, Sht 7 gusht 2021

*ky automjet asht parkuar në trotuar me vite dhe po pengon

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose