Prapa te të gjitha raportet Id: 6825

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 19:54, e mërkurë 16 mars 2022

Njera llamb e ndricimit publik nuk punon ne rrugen Xhafer Vehapi dhe po ashtu ne kete rruge mungon edhe nje tjeter drite qe te ndricohet e tere rruga.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose