Prapa te të gjitha raportet Id: 6871

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 10:24, e hënë 9 maj 2022

TURP për inspektoratin e Komunës dhe Policinë. Ku të ecim ne. Bllokada në tërë qytetin. Shihni turpin këtu. Bllokohen parkingjet publike dhe zihen trotuaret. Ne në rrugë dhe makinat në trotuar. Paguajmë tatime kot, individi më i fortë se pushteti.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose