Prapa te të gjitha raportet Id: 6872

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 15:39, e mërkurë 11 maj 2022

**Asnjëherë nuk është investuar në ketë rrugë, përveç që është shumë e dëmtuar, ka mungesa te ndriqimit gjithashtu edhe shtyllat janë të vjetra dhe paraqesin rrezik.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose