Prapa te të gjitha raportet Id: 6898

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 19:34, e premte 27 maj 2022

Rruga Rinia, Shupkovc, nuk na ndriçim edhe pse eshte rruge publike; rruga e pandriçuar rrezikon banoret dhe me se shumti femijet e te cilet jan te shumte ne kete rruge. Ndriçimi eshte shume i nevojshem dhe duhet te vendoset sa me pare.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose