Prapa te të gjitha raportet Id: 780

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 11:34, Mar 20 qershor 2017

***Kjo rrugē Junik - Gjakovē e shfrytēzuar shumē si mga banorēt lokal por edhe nga banore te pjeses kufitare tw Shqiperise, eshte e tmerrshme per te udhetuar tash e 1 vit. Duhet te ndermaerin masa si Ministria e Infrastruktures dhe Komuna perkatese, pasi qe edhe kjo zone eshte Republike e Kosoves, mos i shperndani parate publike me preferenca lokale/partiake!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 780

    Postuar nga Emri juaj ne 08:07, H�n 31 korrik 2017

  • *

    Postuar nga Komuna e Junikut (Komuna e Junikut) ne 09:09, Pre 20 korrik 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose