Prapa te të gjitha raportet Id: 1363

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 18:15, Pre 29 dhjetor 2017

*Lagjja e Romëve, Fushë Kosovë, Rrafsh i Kosovës.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Deponia është larguar nga Komuna e Fushë-Kosovës me datën 18.05.2018, në lagjet 028 dhe 029. Falënderojmë NTN"Gërguri" Shpk për kontributin e dhënë në këtë aksion.

    Postuar nga Emri juaj ne 22:52, M�r 23 maj 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose