Prapa te të gjitha raportet Id: 1500

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 17:25, H�n 1 janar 2018

*Rruga për Gjeravicë, Pejë, Rrafsh i Dukagjinit.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Ky eshte parku Moronica dhe nuk ka asnje lloj deponie ne kete vend, Moronica eshte vendi me i paster ne Komunen e Junikut

    Postuar ne menyre anonime ne 08:38, Enj 13 dhjetor 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose