Prapa te të gjitha raportet Id: 1511

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 18:31, H�n 1 janar 2018

*Agim Ramadani, Rastavicë, Rrafsh i Dukagjinit.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Pastruar ne teresi nga komuna dhe rrethuar sic shihet ne foto nga pronaret privat

    Postuar ne menyre anonime ne 09:14, M�r 12 dhjetor 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose