Prapa te të gjitha raportet Id: 178

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 15:08, M�r 8 mars 2017

Na ishte një herë gropë e vogël dhe pastaj na u bë e madhe..;)

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë.

    Postuar ne menyre anonime ne 12:28, Enj 9 mars 2017, marked as not the council's responsibility

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose