Prapa te të gjitha raportet Id: 192

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 14:02, Sht 11 mars 2017

Dërgo tek Komuna e Shtimës 93 javë, 3 dit, 20 orë, 53 minuta më vonë

**

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://www.ndreqe.com/ report/ 192

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 11:02, Pre 17 mars 2017

  • Komuna e Shtimës ka bërë rregullimin e ndriqimit në këtë pjesë. Ju falmnderit për kontributin tuaj.

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 10:53, Pre 5 tetor 2018, shenuar si i shqyrtuar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose