Prapa te të gjitha raportet Id: 193

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 14:08, Sht 11 mars 2017

**

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://www.ndreqe.com/ report/ 193

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 11:02, Pre 17 mars 2017

  • Eshte rregulluar problemi per te cilin keni raportuar Ju faleminderit per kontributin tuaj.

    Postuar ne menyre anonime ne 14:33, Pre 13 korrik 2018, shenuar si i rregulluar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose