Prapa te të gjitha raportet Id: 2485

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 11:47, Sht 3 shkurt 2018

*rruga eshte Hysen Gjakolli eshte shtruar me zhavor dhe mbetje dheu ne kohen e zgjedhjeve lokale. Pas cdo reshjeve behet e pakalueshme per kembesoret per shkak baltes.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Është rregulluar rruga për të cilën keni raportuar. Ju faleminderit për kontributin tuaj!

    Postuar ne menyre anonime ne 10:09, e enjte 21 mars 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose