Prapa te të gjitha raportet Id: 267

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 11:36, Die 12 mars 2017

Dërgo tek Komuna e Shtimës 105 javë, 4 dit, 3 orë, 14 minuta më vonë

**

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://www.ndreqe.com/ report/ 267

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 11:01, Pre 17 mars 2017

  • Eshte rregulluar problemi per te cilin keni raportuar. Lusim qytetaret qe te kujdesen me shume per shtratin e lumit dhe mos te hedhin mbeturina ne te.

    Ju faleminderit per kontributin tuaj.

    Postuar ne menyre anonime ne 14:22, Pre 13 korrik 2018, shenuar si i rregulluar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose