Prapa te të gjitha raportet Id: 2819

Ndriçim publik

Raportuar ne kategorinë Ndriçim publik nga Musa Kurti ne 19:05, M�r 4 prill 2018

**Mjerim dhe rrezikum i jetave te femive te pafajshum. Pergjesit kush ;Komuna apo KEDS-si

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose