Prapa te të gjitha raportet Id: 2934

***

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 14:48, M�r 11 prill 2018

Ketu hedhen mbeturinat pa kontroll dhe nuk largohen asnjehere.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose