Prapa te të gjitha raportet Id: 3132

Gropë n'rrugë

Raportuar ne kategorinë Gropë n'rrugë nga Petrit Avdullahu ne 05:44, H�n 30 prill 2018

*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Rruga Xhemajl Mustafa vazhdon të jetë me gropa dhe ujëra të zeza.

    Postuar nga Emri juaj ne 05:57, M�r 12 shtator 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose