Prapa te të gjitha raportet Id: 3149

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 09:34, Mar 1 maj 2018

*Eshte fshati Zaplluxhe, komuna e Dragashit. Kjo eshte rruga e re qe qon per Prizren, e cila eshte shenderruar ne deponi. Pergjate gjithe skajeve te rruges hidhen mbeturina. Para 2 ditesh, zyrtari policor Ramadan Avdiu, pasi kishte perfunduar dasmen e djalit, gjithe mbeturinat nga dasma i solli me traktor dhe i hudhi ne ne kete vend pa fije turpi, edhe pse mbeturinat grumbullohen ne kete fshat nga komuna, por sic duket ky nuk i paguan. Dhe jo vetem ky, por ka edhe plote te tjere te pandergjegjshem. Inspeksioni duhet te veproj.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose