Prapa te të gjitha raportet Id: 3431

Ndriçim publik

Raportuar ne kategorinë Ndriçim publik nga Behar Mustafa ne 18:59, M�r 23 maj 2018

Në rrugën Marie Shllaku tek rrethi te fabrika e bateriave, Ndriqimi publik i demtuar nga aksident trafiku dhe i pa rregulluar më teper se 10 ditë.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose