Prapa te të gjitha raportet Id: 3457

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 10:08, Mar 29 maj 2018

Dërgo tek Komuna e Fushë Kosovës 42 javë, 3 dit, 1 orë, 14 minuta më vonë

Komunes ne Fushe Kosove i kemi bere shume kerkesa si aktiviste dhe OJQ MCK por edhe familja qe jeton ne afersi Nazmi Kurtiq apo Shema Kurtiq mir po nuk kemi has ne mirekuptim.

E gjithe familja eshte e semur dhe nuk behet intervenimi cka te presim do nje vdekje apo epidemi?

Na thane se kane kontraktuar kompanin por ajo pastroj gabimishte nje dwponi tjeter dhe tashe neve duhet te presim deri sa te hapet konkursi per tender te ri?

Deponia: Fushe Kosove lagja Gjirokaster apo lagja 029 ku jeton komuniteti rome familja Kurtiq.

Ridvan Gashi Aktivist rome ne Fushe Kosove 045145447 [email protected]

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Deri më tani nuk ka pasur asnjë intervenim nga komuna që dita kur është raportuar kjo ankesë për largimin e mbeturinave.

    Postuar ne menyre anonime ne 13:04, e mërkurë 17 prill 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose