Prapa te të gjitha raportet Id: 3472

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 17:34, Enj 31 maj 2018

*eshte qe nje koh te gjat keshtu, dhe eshte pak problem me.kalu

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *gropa e raportuar me pare eshte rregulluar, faleminderit per kete aplikacion

    Postuar nga Florin Beqiraj ne 16:36, H�n 11 qershor 2018

  • * Ketu jemi detyruar rrugen t'a rregullojme me kubeza, per shkak te rrjedhes se ujit qe ne vazhdimesi e ka demtuar asfalltin. Faleminderit per raportim!

    Postuar ne menyre anonime ne 09:00, Enj 26 korrik 2018, shenuar si i rregulluar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose