Prapa te të gjitha raportet Id: 3671

***

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 18:04, Pre 13 korrik 2018

*Kompleksi Apollonia A 20, gjelltoret per rreth hedhin ushqimet e mbetura ne kontenjerat e banoreve duke shkaktuar ere te padurueshme, burim infeksioni si dhe ndjellje te qenve endacak ne vendin ku jo vetem qe ka femije te banoreve por aty gjithashtu gjendet edhe kopshti Eda. Nese gjelltoret apo bizneset qe merren me ushqime nuk kane te rregulluar se si ti largojne mbetirinat e tyre, atehere nuk duhet tu jepet leja te operojne. Ju falenderoj paraprakisht!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

 • *Janë larguar mbeturinat për të cilat keni raportuar. Ju faleminderit për kontributin tuaj!

  Postuar ne menyre anonime ne 10:11, e enjte 21 mars 2019

 • Mbeturinat largohen cdo dite, por qysh ne mengjes gjelltoret hudhin prape ushqimet e pashitura te dites se kaluar. Problemi zgjidhet vetem nese komuna ua cakton bizneseve ushqimore nje vend te vecante ku ata mund te hedhin mbeturinat ushqimore, ndoshta kontenjer te mbyllur apo kamion kontenjer i cili cdo mengjes dhe cdo mbremje do te mblidhte keto mbeturina.

  Postuar nga Emri juaj ne 21:28, e premte 22 mars 2019, shenuar si i rregulluar

 • Mbeturinat largohen çdo ditë, por qysh në mëngjes gjelltoret hedhin prapë. Ky problem nuk zgjidhet pa ua siguruar gjelltoreve një mënyrë tjetër të hedhjes së mbetjeve ushqimore, p.sh. kontenjer të mbyllur gjysmë hermetikë dhe të dedikuar vetëm për grumbullimin e këtyre mbeturinave.*

  Postuar nga Emri juaj ne 13:37, e hënë 25 mars 2019

 • Mbeturinat largohen çdo ditë, por qysh në mëngjes gjelltoret hedhin prapë. Ky problem nuk zgjidhet pa ua siguruar gjelltoreve një mënyrë tjetër të hedhjes së mbetjeve ushqimore, p.sh. kontenjer të mbyllur gjysmë hermetikë dhe të dedikuar vetëm për grumbullimin e këtyre mbeturinave.

  Postuar nga Emri juaj ne 13:39, e hënë 25 mars 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose