Prapa te të gjitha raportet Id: 3672

Ujëra të zeza

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 18:10, Pre 13 korrik 2018

Kjo ndodh brenda kompleksit Apollonia A20 sa here qe bie shi. Kompania e ujesjellesit dhe kanalizimit jane lajmeruar disa here por nuk kan ardhir asnjehere per ta shikuar se per cfare behet fjale.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • * Keto jane ujera atmosferike. Megjithate, ne mund te bejme pastrimin e gypit tek rruga Dardania, dhe ky problem do te zgjidhet.

    Postuar nga Komuna e Fushë Kosovës (Komuna e Fushë Kosovës) ne 08:43, Enj 26 korrik 2018

  • *

    Postuar ne menyre anonime ne 09:49, e enjte 21 mars 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose