Prapa te të gjitha raportet Id: 3833

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 17:13, H�n 6 gusht 2018

Mbeturina nee lagje ,, invazion te mushkonjave dhe Qenve endacak.. Ju lutemi ndermerni Masa.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose