Prapa te të gjitha raportet Id: 3843

Gropë n'rrugë

Raportuar ne kategorinë Gropë n'rrugë nga Troni ne 00:02, M�r 8 gusht 2018

Në rrugën "Xhemajl Mustafa" ka probleme me gropat dhe ujerat atmosferik. Te ndërtesa që është ndërtuar nga (pasi që nuk ka numër dhe nuk është bërë pranimi teknik) kompania MAB apo te pishat gjenden disa pisha te thata të cilat paraqesin rrezik për jetën dhe pasurin e banorëve dhe kalimtarëve. Për ujërat atmosferik besoj që jeni të njoftuar edhe më parë pasi që ka pasur edhe vërshime të garazheve. Saj përket pishave kishte qenë mirë që të njëjtat të zëvendësohen me të reja. Ndërsa saj përket gropave, ka shumë të tilla përgjatë kësaj rruge. Gjithashtu mungojnë edhe trotuaret, ndërsa ju faleminderit për vendosjen e ndriçimit publik. Shpresoj që do veproni pasi që kemi të bëjmë me jetën dhe pasurin e këtyre banorëve. Punë të mbarë dhe suksese!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • * Ende nuk është marrë asnjë veprim.

    Postuar nga Emri juaj ne 01:15, M�r 5 shtator 2018

  • *Ende nuk është marrë asnjë veprim.

    Postuar nga Emri juaj ne 22:51, Die 9 dhjetor 2018

  • Ende nuk është rregulluar, ndersa pishat e thata paraqesin rrëzik serioz për jetën e banorëve

    Postuar nga Emri juaj ne 15:31, e shtunë 27 korrik 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose