Prapa te të gjitha raportet Id: 3897

Mbeturina

Raportuar ne kategorinë Mbeturina nga Ali Hasolli ne 05:51, Pre 17 gusht 2018

*mbeturina te hedhura pergjat rruges dhe ne lumë

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose