Prapa te të gjitha raportet Id: 4000

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 18:21, Mar 11 shtator 2018

*ka me shume se nje jave qe rruget "Skender Havolli", "Ajet Muharremi", "Fazli Grajqevci" nje pjese e rruges "Tahir Zemaj" dhe disa rruge te tjera ne kete pjese kane mbetur pa ndriçim publik. Per kete prishje ende nuk ka intervenuar per te e rregullu.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose