Prapa te të gjitha raportet Id: 4017

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 08:57, H�n 17 shtator 2018

*

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • ** duhet rregulluar urgjent per shkak te eres dhe pamjes se keqe , dhe ne ket rrug shum qen endacak qendrojn prezent aty ter kohen per shkak mbeturinave

    Postuar nga Emri juaj ne 20:17, Enj 4 prill 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose