Prapa te të gjitha raportet Id: 4018

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 11:30, Sht 15 shtator 2018

*Rruga Beqir Rushiti,ose rruga e Lumit,atje afer ures te lumi,hudhen mbeturina cdo dite nga njerze te papergjegjshem,ndotet uji dhe natyra,ju lutem te merrni masa,si dhe te olbigomo te gjithe baniret e fshatit qe te futen nen menaxhimin e kompanise pasterija,sepse po keta jane ata qe hudhin mbeturina aty!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 14:17, M�r 8 maj 2019
    Moderated by Komuna e Shtimës at 16:58, M�r 8 maj 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose