Prapa te të gjitha raportet Id: 4047

***

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 21:24, Enj 20 shtator 2018

*Ka mos pasterit dhe pluhen te madh ne ket pjes.. kerkojm sa ma shpejt qe tjet pastrimi ma i duhur per nje jet ma tpaster me oksigjen !!!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 09:11, Enj 24 tetor 2019, shenuar si i rregulluar
    Moderated by Komuna e Shtimës at 09:12, Enj 24 tetor 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose