Prapa te të gjitha raportet Id: 4139

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 08:36, Mar 9 tetor 2018

*Njerez te pa ndergjegjshem

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Eshte pastruar, mirpo kohe pas kohe qytetaret te cilet nuk po i permbahen shpejt do te denohen sepse inspektorat jan duke e percjell kete zone dhe dikush do te denohet shume shpejt ( gjithashtu fotografit jan te perseritura nga aksioni i mhereshem eshte raport i rrem)

    Postuar ne menyre anonime ne 07:37, Enj 20 dhjetor 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose