Prapa te të gjitha raportet Id: 422

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 22:14, Enj 6 prill 2017

*kur do te rregullohet ndriçimi publik ne rrugen kryesore Gjilan - Ferizaj?

Pervec qe eshte rruge kryesore ka edhe objekte te rendesise se vecant si Spitali Regjional, stacioni i autobuseve, palestra sportive.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ankesa juaj është përcjell tek drejtoritë përkatëse të komunës tuaj. Ekipi ynë do të përcjellë dhe avokojë që komuna ta ndreq këtë. Ky është linku i raportimit tuaj me dëshmi: https://ndreqe.com/ report/ 422

    Postuar nga Platforma ndreqe ne 11:56, Pre 21 prill 2017

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose