Prapa te të gjitha raportet Id: 4313

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 20:03, M�r 31 tetor 2018

*Shumica nga dritat tek parku moronica jan te prishura ndersa une fotografova vetem dy prej tyre por 70 % e tyre jan te prishura

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Te gjitha dritat jane rregulluar dhe te gjitha jane funksionale

    Postuar ne menyre anonime ne 10:03, Enj 13 dhjetor 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose