Prapa te të gjitha raportet Id: 4322

Gropë n'rrugë

Raportuar ne kategorinë Gropë n'rrugë nga Ruhan Kurteshi ne 11:23, Pre 2 n�ntor 2018

Dërgo tek Komuna e Gjilanit 7 javë, 5 dit, 22 orë, 43 minuta më vonë

Rregullimi i kanalizimit nuk është bërë me standartet e rregullimit të kanalizimit dhe si pasojë është dëmtuar rruga në gjatësi prej 1 km.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose