Prapa te të gjitha raportet Id: 4324

Trotuar i dëmtuar

Raportuar ne kategorinë Trotuar i dëmtuar nga Ruhan Kurteshi ne 11:36, Pre 2 n�ntor 2018

Dëmtim i miniparkut të ambulancës në Zhegër, me qëllim të përfitimit individual, shitje e dheut dhe parging për një kafiteri. Prona e dëmtuar është bërë pa leje të organeve komunale

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose