Prapa te të gjitha raportet Id: 4368

***

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 20:00, Enj 8 n�ntor 2018

Kjo gropë është shum e madhe dhe pengon levizjen e lirshme të veturave

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Eshte rregulluar dhe eshte nje raprtoim jo i vertet

    Postuar ne menyre anonime ne 07:48, Enj 20 dhjetor 2018

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose