Prapa te të gjitha raportet Id: 4431

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 07:50, Enj 22 n�ntor 2018

Nga mbeturinat po mlidhen edhe shum qen endcak qe osht shum rrezik prej tyne sidomos per femij dhe pleq

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Janë larguar mbeturinat për të cilat keni raportuar. Ju faleminderit për kontributin tuaj!

    Postuar ne menyre anonime ne 12:28, Enj 2 maj 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose