Prapa te të gjitha raportet Id: 4457

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 18:31, Mar 27 n�ntor 2018

**kjo rrug nuk esht shtruar me vite dhe ka nevoj per asfallt te ri kjo eshte gjendja

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose