Prapa te të gjitha raportet Id: 461

Trotuar i dëmtuar

Raportuar në kategorinë Trotuar i dëmtuar nga anonim në 15:12, Enj 13 prill 2017

Une bej kete ankes lidhur me rrenimin e shtepive te prishura te romeve te cilat paraqesin rrezik te madh per qytetaret e lagjes Dheu i Bardhe ne Gjilani. Keto shtepi jane gjysme te rrenuara dhe te mbushura me mbeturina te cilat paraqesin rrezik per infeksion nga mbeturinat dhe rreziku i dyt vjen nga frika se do te rrenohen vet dhe do shemben ne shtepit e tjera te banueshme qe jane afer.

Faleminderit

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose