Prapa te të gjitha raportet Id: 4648

***

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 18:24, e enjte 10 janar 2019

*Dritat ne rrugen e UCKse ne Rahovec nje pjese e tyre vazhdimisht ndizen dhe ndalen. Ne kete menyre mund te prishen edhe LEDat. Sa me shpejt qe rregullohet aq me pak i bie te paguajme ne si tatim pagues. Ju pergezoj per programin Suksese.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Eshte rregulluar

    Postuar ne menyre anonime ne 10:53, e martë 15 janar 2019, shenuar si i rregulluar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose