Prapa te të gjitha raportet Id: 4687

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 14:52, e hënë 4 shkurt 2019

Ne Fshatin Miradi e Poshtme KK Fushe Kosove daktesisht ne Rrugen Bllata ne mes Familjes Drenovci dhe Krasniqi nje drite eshte fikur si pasoj e ererva te forta dje ju lusim te rregulloni driten e rruges faleminderit

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose