Prapa te të gjitha raportet Id: 4770

***

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 11:47, e hënë 25 shkurt 2019

*Rruga e demtuar nga kompania ndertuese (Qami Construction). Ka bere qasje ne ujesjelles dhe kanalizim dhe nuk e ka kthyer rrugen ne gjendjen e meparshme, ky intervenim ka mbi 5 muaj qe eshte bere. Rr.Albulena, Fushe Kosove.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *

    Postuar ne menyre anonime ne 13:12, e mërkurë 17 prill 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose