Prapa te të gjitha raportet Id: 4836

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 00:36, Pre 15 mars 2019

Është bër që 2 javë që nuk ka ndriqim në rrugën Anton Qetta në Shtime rrugë kjo shum e frekuentuar sidomos nga nxënësit e shkollave të mesme, kur do bëhet rregullimi si dhe shtimi i dritave pasi ka nevoj shum për shtim të dritave pasi disa jan dëmtuar e në shum vende fare nuk ka.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 13:30, H�n 28 tetor 2019, shenuar si i rregulluar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose