Prapa te të gjitha raportet Id: 4840

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 07:40, Sht 16 mars 2019

Mbeturinat ne F.sh Lubishte qe thirret Rovina e madhe kete msazh pe perseriti dhe nje her hidhen mbeturinat te llojshme kemikal,metall,plastika,kafshet e vdekura si dhe te gjith Fshati eshte ne rrezik si dhe femijet qe mesojn ne shkoll vetum 100 metra larg vendit qe ernat katostofale si dhe eshte e rrezikshme per aksident se eshte e fell mbi 12 Metra, ket problem mundet te zgjidhet me u mbushe me dheje dhe me ceva per te kalon uji per ket investim sigurishte te gjith fshatart te ju ndimojm me kushte financiale nje pjese, per te perfundon ky problem ju kisha lute juve qe ta merrni ket mesazh seriozisht Me Nderime ju Faleminderoj Lulzim Maksuti

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

 • *

  Postuar nga Koordinatori-Viti (Komuna e Vitisë) ne 08:26, M�r 24 prill 2019
  Moderated by Komuna e Vitisë at 15:36, M�r 24 prill 2019

 • Komuna e Vitise ka pastruar per here te trete rradhazi kete vend nga mbeturinat.

  Lusim qytetaret qe te mos hudhin mbeturinat ne kete pjese por ne vendet e posaqme per hudhjen e tyre.

  Ju falenderojme per bashkepunimin.

  Postuar nga Koordinatori-Viti (Komuna e Vitisë) ne 15:28, Enj 25 prill 2019, shenuar si nje rekomandim i brendshem
  Moderated by Komuna e Vitisë at 15:29, Enj 25 prill 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose